25.02.2021      938      0
 

Голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО провів засідання колегії


Сьогодні, 25 лютого, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО провів засідання колегії райдержадміністрації, аби виступити з публічним звітом за 2020 рік.

Упродовж 2020 року діяльність апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади в районі спрямовувалась на виконання Конституції України, законів України, указів Президента України, актів центральних органів виконавчої влади, розпоряджень та доручень обласної державної адміністрації, завдань із соціально-економічного та культурного розвитку, передбачених планом роботи райдержадміністрації.

«Протягом 2020 року в Черкаській районній державній адміністрації розглянуто 176 звернень громадян, де найбільш актуальними є питання: соціального захисту населення, комунального господарства, екології та природних ресурсів, аграрної політики, діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку. Структурними підрозділами райдержадміністрації проводилася відповідна робота щодо виконання завдань, передбачених планом роботи райдержадміністрації, та реалізації своїх повноважень згідно з вимогами чинного законодавства», – проінформував Володимир Андрійович.

Нагадуємо, матеріали засідань колегії райдержадміністрації, розпоряджень райдержадміністрації, робота структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, масові заходи до пам’ятних та державних свят висвітлювалися в засобах масової інформації та на офіційному вебсайті райдержадміністрації.

У роботі колегії взяли участь  начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники медичних закладів району, де кожен окремо доповнив виступ голови, та прозвітував по своєму питанню найважливіше з підсумків роботи за 2020 рік.

Щодо підсумків виконання місцевих бюджетів району за 2020 рік – виконано на 100,9%, доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна ШОКОТ.

За період 2020 року проведено значну роботу у сфері містобудування та архітектури. На 2021 рік голова РДА Володимир КЛИМЕНКО рекомендував з метою економії енергетичних ресурсів та скорочення споживання природного газу, активізувати роботу із запровадження енергоефективних заходів: використання альтернативних джерел енергії; проведення модернізації котелень; утеплення фасадів житлових і адміністративних будівель; забезпечити виконання запланованих обсягів з капітального та поточного ремонту вулично-дорожньої мережі району на 2021 рік.

Одним із пріоритетів у діяльності райдержадміністрації було і залишається забезпечення стабільної роботи системи охорони здоров’я, підвищення якості та доступності медичного обслуговування населення. Микола ГУСЬКОВ, головний лікар комунального некомерційного підприємства “Черкаська центральна районна лікарня” висловив окрему подяку голові РДА за фінансування та допомогу лікарні.

В свою чергу, Володимир Андрійович зазначив, що здобутки та досягнення є спільним надбанням великої громади Черкаського району, результатом партнерської праці об’єднаними ериторіальними громадами, аграріями і промисловцями, медиками і освітянами, представниками культурної сфери та громадськості.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *