13.01.2021      365      0
 

Про заходи реагування на ускладнення погодних умов у Черкаському районі


З 14.01.2021 очікується погіршення погодних умов й значне зниження температури повітря, з приводу цього, сьогодні, під керівництвом голови Черкаської райдержадміністрації Володимира КЛИМЕНКА відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З метою забезпечення безперебійного функціонування об’єктів житлово-комунального господарства, енергетики, дорожнього господарства, недопущення виникнення надзвичайної ситуації, комісія розглянула питання про реагування на ускладнення погодних умов.

На засіданні вирішили: організувати роботу в цілодобовому режимі наявних стаціонарних пунктів обігріву та забезпечити їх продуктами харчування для осіб, які потребують допомоги; забезпечити залучення великовантажної техніки підприємств, установ і організацій для використання її у якості тягачів, у випадках виникнення необхідності надання допомоги населенню.

Управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Черкаської районної державної адміністрації буде забезпечено завчасне реагування підприємств, визначених відповідальними за експлуатацію автомобільних доріг на території Черкаського району, у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій.

Відповідними службами буде проведено патрулювання автошляхами району задля забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту, в першу чергу пасажирських перевезень та доставку товарів першої необхідності, у населені пункти, у разі погіршення метеоумов.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *