04.12.2020      766      0
 

Робоча нарада щодо передачі майна спільної власності територіальних громад району


Голова районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО спільно з головою районної ради Олександром ВАСИЛЕНКОМ за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств та організацій провели робочу нараду з представниками об′єднаних територіальних громад щодо передачі деяких об’єктів соціальної інфраструктури району із спільної власності територіальних громад Черкаського району у комунальну власність об’єднаних територіальних громад. Це заклади освіти, спорту, культури і медицини, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району, місцева пожежна охорона, районне радіомовлення тощо, які знаходяться на території новостворених ОТГ.

Обговорили практичні питання, які пов′язані з процедурою та механізмом  передачі вищезазначеного майна, провели аналіз фінансування установ, вивчили потребу в коштах на проведення процедури реорганізації комунальних закладів та підприємств.

           – Наше завдання – максимально зберегти мережу об′єктів соціальної інфраструктури з метою задоволення потреб жителів територіальних  громад, – наголосив Володимир Андрійович.

В свою чергу голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО зазначив, що з метою  забезпечення безперебійної роботи об′єктів соціальної інфраструктури та надання якісних послуг населенню,  питання діяльності та утримання цих закладів перебуває на особливому контролі.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *