04.12.2020      1214      0
 

Очільники Черкаського району привітали особовий склад військкомату з Днем Збройних Сил України


Вагомий внесок у зміцнення оборони нашої країни, становлення справжнього українського війська забезпечують на місцях військові комісаріати.

Гідно здійснює свою місію і Черкаський об’єднаний міський військовий комісаріат під керівництвом підполковника Ігоря МАЛИМОНА.

З нагоди свята особовий склад військового комісаріату привітали голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО, голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО та волонтер, активний громадський діяч Іван СТЕПАНЕЦЬ. У своїх промовах вони щиро подякували колективу за належну організацію роботи, віддане служіння своїй Вітчизні та вірність військовій присязі. Усім бажали міцного здоров’я, витримки, незламного духу, надійного родинного тилу, миру та злагоди в країні.

Кращі працівники установи були нагороджені спільними Почесними грамотами районної ради та районної державної адміністрації. На завершення військовий комісар об’єднаного міського  військового комісаріату Ігор МАЛИМОН висловив вдячність керівникам району за увагу та всебічну підтримку, запевнив у тому, що й надалі докладатимуть максимум зусиль для належного виконання своїх службових обов’язків.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *