01.12.2020      747      0
 

Відбулася перша сесія Черкаської районної ради VIII скликання


Сьогодні відбулася перша сесія Черкаської районної ради Черкаської області VIII скликання, до складу якої увійшли 54 депутати.  В роботі сесії взяв участь голова РДА, депутат районної ради Володимир КЛИМЕНКО.

У межах порядку денного депутати обрали тимчасовий секретаріат та провели таємне голосування з обрання голови Черкаської районної ради та його заступника.

Кандидатом на посаду голови районної ради був висунутий ВАСИЛЕНКО Олександр Ігорович від Черкаської Обласної організації  політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”, який  за результатами голосування набрав 44 голоси.

“Дякую Вам, шановні депутати, за підтримку! Нашою спільною метою є плідна праця на благо українського народу. Ми маємо спільними зусиллями посилити економіку та сільське господарство Черкаського району. Завжди готовий до співпраці та відкритий до спілкування”, – зауважив новообраний голова Черкаської районної ради.

Заступником голови районної ради обрано ГОНЧАРЕНКА Олександра Івановича (Черкаська обласна організація ВО “ЧЕРКАЩАНИ”).

”Перед нами постає багато завдань: це й ремонти доріг, і забезпечення новими робочими місцями жителів, і підтримка медичної галузі”, – прокоментував своє бачення майбутніх векторів політики новообраний заступник голови районної ради.

По завершенню сесії, з вітальним словом звернувся голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО. Він закликав до співпраці та взаємодопомоги у досягненні нових цілей на благо розвитку Черкаського району. Від себе особисто та від колективу Черкаської РДА пообіцяв всебічну професійну підтримку, побажав наснаги та витримки.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *