13.10.2020      433      0
 

Жительці Черкаського району вручено посвідчення до почесного звання “Мати-героїня” та нагрудний знак


Відповідно до Указу Президента України від 08 травня 2020 року № 170/2020, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку ІВАЩЕНКО Ірині Іванівні, матері шести дітей, жительці села Хутори Черкаського району, присвоєно почесне звання “Мати-героїня”.

У переддень великого православного свята Покрова Пресвятої Богородиці, що уособлює матір, яка захищає дітей покровом від усіх бід, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО та заступник голови Черкаської районної ради Сергій СТЕПАНЮК, за дорученням Президента України, вручили посвідчення до почесного звання України “Мати-героїня” та нагрудний знак матері-героїні.
Шанування матері – один з найсвятіших обов’язків людини, –  зазначив голова РДА Володимир КЛИМЕНКО, –  ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Володимир Андрійович привітав пані Ірину з важливою в її житті подією, висловив слова вдячності за наполегливу і надважку працю, яку вона вкладає у своїх дітей, та побажав міцного здоров’я, злагоди, благополуччя й родинного тепла.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *