27.07.2020      293      0
 

Завершується влаштування верхнього шару асфальтобетону на автодорозі Р-10 у селі Софіївка Черкаського району


🚧На автодорозі Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук на ділянці км 28+800 – км 36+800 у селі Софіївка Черкаського району завершуються роботи із влаштування верхнього, фінішного шару асфальтобетонної суміші.
⚒⚒На 8 кілометрах ділянки автодороги Р-10, від кордону Канівського району до закінчення села Софіївка, підрядною організацією у рамках поточного середнього ремонту вже виконано комплекс робіт: посилення та влаштування основи дорожнього одягу, влаштування двох шарів асфальтобетону на проїжджій частині.
Найближчим часом будуть завершені роботи із укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування з’їздів з автодороги та пішохідних тротуарів, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження.
Підрядна організація: ТОВ «Главшляхбуд».

Технічний нагляд за проведенням робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».
Цього року у рамках програми Президента України «Велике будівництво» на автодорозі державного значення Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук загалом буде відремонтовано та введено в експлуатацію 30 км дорожнього покриття.

🚥Звертаємося до усіх учасників дорожнього руху з проханням бути уважними, дотримуйтесь швидкісних обмежень та рухайтесь відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!


#Укравтодор #Велике_будівництво
Пресслужба САД у Черкаській області


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *