27.07.2020      406      0
 

#Великебудівництво на Черкащині


Роботи з відновлення автодоріг державного значення у Черкаській області у рамках програми Президента України «Велике будівництво» не припиняються у вихідні дні та попри літню спеку.
На автодорозі Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук на ділянці км 36+800 – км 45+800 у рамках поточного середнього ремонту проводяться роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.
На автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка у Корсунь-Шевченківському районі проводяться роботи із поверхневої обробки проїжджої частини.
На завершальній стадії роботи з поточного середнього ремонту на автодорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на обході міста Умань
Тривають роботи із реконструкції та капітального ремонту штучних споруд у Золотоніському районі на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь. На шляхопроводі на обході міста Золотоноша проводяться роботи із бетонування ригеля, на мосту через річку Золотоношка завершено монтаж балок. Триває капітальний ремонт мосту через річку Супій у селі Піщане.
Також дорожники виконують роботи із ліквідації ямковості, поновлення горизонтальної розмітки, прибирання сміття на зупинках громадського транспорту.


Пресслужба САД у Черкаській області


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *