22.07.2020      437      0
 

В щоденній роботі важлива злагоджена співпраця всіх структур, – Володимир КЛИМЕНКО


В щоденній роботі, а особливо в період проведення карантинних заходів, важлива злагоджена співпраця всіх структур, органів влади та організацій. Така співпраця Черкаської РДА та ДСНС допомагає вирішувати питання будь-якої складності.

21 липня  голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО зустрівся з керівництвом та особовим складом Черкаського міськрайонного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Під час зустрічі начальник відділу Анатолій КОБКО розповів про особливості роботи вогнеборців та зазначив, що Черкаським міськрайонним відділом Управління ДСНС України у Черкаській області здійснюються заходи щодо попередження виникнення пожеж на полігонах твердих побутових відходів та в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю 2020 року. Зокрема проведено позапланові перевірки протипожежного стану полів ранніх зернових культур та об’єктів зберігання та переробки врожаю.

Цього ж дня голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО взяв участь у здійсненні перевірки аграріями правил пожежної безпеки під час жнив.

Про стан справ доповів начальник Черкаського міськрайонного відділу держслужби з надзвичайних ситуацій області Анатолій КОБКО, який зазначив, що подібні рейди здійснюються щоденно і наразі перевіряють 17 господарств.

В свою чергу Володимир Андрійович відзначив високий рівень підготовки частини та особового складу.

Варто зазначити, що на виконання районної програми забезпечення пожежної безпеки на 2016-2020 роки,  з метою підтримки належного рівня роботи місцевої пожежної охорони, забезпечення пожежної безпеки на об’єктах і в населених пунктах з місцевого бюджету виділено кошти в сумі близько 1,5 мільйона гривень.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *