15.06.2020      926      0
 

3 відділення Мошнівської райлікарні закрито на двотижневий карантин


За інформацією КНП “Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Черкаської районної ради станом на 15.06.2020 у Черкаському районі 36 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID – 19.

Занепокоєння викликає факт захворювання медичних працівників фельдшерсько-акушерських пунктів сіл Тубільці та Березняки, які мали контакти з місцевими жителями, медичним персоналом та хворими КНП “Черкаська районна лікарня с. Мошни” Черкаської районної ради.

Мобільною бригадою КНП “Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Черкаської районної ради 09.06.2020 відібрані матеріали для проведення ПЛР тестів у 10 контактних осіб, які направлені на дослідження до КНП “Черкаський обласний лабораторний центр” МОЗ України.

Станом на 12.06.2020 відібрані зразки показали 2 позитивні результати, виявлені у медичних працівників КНП “Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Черкаської районної ради та КНП “Черкаська районна лікарня с. Мошни”.

12 червня під керівництвом голови Черкаської районної державної адміністрації Володимира КЛИМЕНКА відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому прийнято рішення про закриття на двотижневий карантин стаціонарного поліклінічного відділення, хірургічного та терапевтичного відділень КНП “Черкаська районна лікарня с. Мошни” у зв’язку з захворюванням на COVID – 19 медичного персоналу.

Також керівнику медичного закладу рекомендовано провести посилену дезінфекційну обробку приміщень КНП “Черкаська районна лікарня с. Мошни” та забезпечити роботу приймального відділення для надання невідкладної медичної допомоги хворим, забезпечивши захист медичних працівників від зараження коронавірусною хворобою.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *