09.06.2020      1128      0
 

Голова Черкаської РДА ознайомився із ходом виконання ремонтних робіт на автодорозі від Н-16 Хацьки-Степанки-Хутори та здійснив робочий візит на завод ПП “Дорстрой”


Сьогодні, 09 червня, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО, ознайомився із ходом виконання ремонтних робіт на автодорозі від Н-16 Хацьки-Степанки-Хутори.

Нагадуємо, що на цій автодорозі проводиться поточний ямковий ремонт дорожнього полотна на замовлення Служби місцевих автомобільних доріг в Черкаській області. Роботи виконуються підрядною організацією ПП «Дорстрой», яка виграла тендер на проведення відповідних робіт.

Голова РДА спільно з головою Степанківської ОТГ Ігорем ЧЕКАЛЕНКОМ, начальником управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Петром ДАНИЛІШИНИМ, власником ПП «Дорстрой» Робертом ГРИГОРЯНОМ визначили проблемні ділянки автошляху.

З метою прозорості та доступності представників органів місцевого самоврядування до визначення обсягів робіт з ремонту доріг відбулася робоча зустріч за участю керівників Леськівської, Червонослобідської та Степанківської ОТГ.

Володимир КЛИМЕНКО наголосив на проведенні якісного ямкового ремонту на визначених ділянках автомобільних доріг та правильному і ефективному складанні дефектних актів, на підставі яких розроблялися технічні завдання.

Також очільник району здійснив робочий візит на завод ПП «Дорстрой».

Надсучасний асфальтовий завод буде введено у експлуатацію найближчим часом. Зараз тривають підготовчі роботи щодо його запуску.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *