06.03.2020      335      0
 

У Черкаському районі відкрили вже четверту поліцейську станцію в ОТГ


У Леськівській об’єднаній територіальній громаді 03 березня відкрили поліцейську станцію. Для роботи дільничного офіцера поліції створені належні комфортні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням публічної безпеки й порядку в громаді.

Влаштування поліцейської станції забезпечить постійне перебування на території ОТГ дільничного офіцера поліції, що дасть змогу швидше та оперативніше реагувати на виклики, повідомлення про правопорушення, сприятиме зменшенню кількості злочинів та налагодженню контакту дільничного офіцера з мешканцями сіл ОТГ.

«Завдяки об’єднанню зусиль нам вдалося створити комфортні умови для роботи правоохоронців. Приміщення поліцейської станції оснастили якісною технікою та спеціальним зв’язком, всім необхідним для безперебійної роботи» – розповів сільський голова Леськівської ОТГ Микола Бас.

Начальник Черкаського районного відділення поліції Черкаського районного відділу поліції ГУНП України в Черкаській області Юрій Лобода подякував громаді за співпрацю, довіру й підтримку поліції району.

В Черкаському районі відкрили вже четверту поліцейську станцію в ОТГ

«У взаємодії поліції з органами місцевого самоврядування та громадою нам вдалося створити поліцейську станцію, де кожен із членів громади на місці матиме можливість отримати швидку і якісну допомогу у разі потреби.

Станція завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової підтримки, що сприятиме налагодженню взаємовідносин між суспільством і поліцейськими та формуванню довірливих відносин», – зазначив Юрій Лобода.

У свою чергу голова ради Олексій Собко та заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк підтримали розвиток та впровадження в районі проєктів щодо створення поліцейських станцій, адже це дасть змогу жителям громад почувати себе в безпеці, в будь-яку хвилину розраховувати на допомогу з боку правоохоронців та мати захищеність власності особистої та громади.

В Черкаському районі відкрили вже четверту поліцейську станцію в ОТГ

У Черкаському районі це – вже четверта поліцейська станція, яка працює задля комфортного, безпекового середовища в об’єднаних громадах району.

За інформацією організаційного відділу виконавчого апарату районної ради.