18.10.2019      371      0
 

У Тубільцях проведено виїздну нараду райдержадміністрації


17 жовтня 2019 року заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро Коренюк провів виїзну нараду у с. Тубільці за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, посадових осіб Тубільцівської сільської ради, громадськості.

На нараді розглянуто питання: медичного забезпечення та діяльності закладів охорони здоров’я Тубільцівської сільської ради, взаємодії районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з сільською радою, діяльності закладів культури Тубільцівської сільської ради та нововведення у порядку призначення житлових субсидій.

Із нововведеннями у порядку призначення житлових субсидій присутніх ознайомила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Шевцова. Світлана Миколаївна наголосила на своєчасності оплати за надані житлово-комунальні послуги.

Питання медичного забезпечення та діяльності закладів охорони здоров’я Тубільцівської сільської ради активно обговорено за участю головного лікаря КНП «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради Ганни Пантюхіної, медичних працівників закладів охорони здоров’я Тубільцівської сільської ради та жителів громади. Актуальним є питання залучення молодих фахівців-лікарів до роботи у сільській місцевості та проведення капітальних ремонтів приміщень фельдшерсько-акушерських пунктів. Також розглянуто питання стоматологічного обслуговування.

Про соціальну роботу та допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також розвиток та функціонування закладів культури Тубільцівської сільської ради поінформували директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Гончар та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Олена Бардінова.

За підсумками наради надано відповідні доручення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *