01.10.2019      294      0
 

У селі Лозівок відбулася зустріч керівництва району з мешканцями відділення стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району


1 жовтня 2019 року з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк спільно з головою районної ради Олексієм Собком за участю представників райдержадміністрації та районної ради відвідали відділення стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району в селі Лозівок. На початку зустрічі керівництво району оглянуло господарські будівлі, забезпеченість установи продуктами, паливом, іншими необхідними матеріалами. Делегація була приємно вражена ремонтом, проведеним в головній частині приміщення відділення стаціонарного догляду та їдальні. Поряд з значними здобутками закладу є ще і ряд проблем, які необхідно вирішити, а це в першу чергу ремонт 4 кімнат для осіб, які перебувають на постійному утриманні закладу та 4 кімнат для адмінперсоналу.

«Піклування про літніх людей має бути комплексним, забезпечивши повну соціальну захищеність цієї категорії громадян та щоденну увагу суспільства до їх проблем» – наголосив Петро Коренюк. Керівництво району і надалі робитиме все, аби кожен мешканець цього закладу почувався впевнено та мав все необхідне для повноцінного життя.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *