16.02.2024      85      0
 

Прозорість і підзвітність: при Черкаській ОВА продовжує працювати робоча група


Збитки на понад 350 тисяч гривень зазнав бюджет однієї із територіальних громад Золотоніщини. Причина – неякісно виконані ремонтні роботи в укритті освітнього закладу. Про це поінформували правоохоронці на засіданні робочої групи “Прозорість і підзвітність”, що створена при Черкаській ОВА. 

Виявленими порушеннями вже займаються правоохоронці. Відзвітували про проведений моніторинг прозорості закупівель у громадах очільники районів Черкащини.

– Голови територіальних громад мають розуміти свою відповідальність, – наголосив заступник начальника ОВА, керівник робочої групи Антон Царюк. – Ідеться про використання бюджетних коштів. Важливо керуватися пріоритетністю спрямування ресурсу та його раціональним використанням. У разі виявлення порушень – ними займатимуться правоохоронці. Вони, нагадаю, є у складі нашої робочої групи “Прозорість і підзвітність”. 

Водночас посадовець закликав на місцях посилити контроль за проектами, які вже реалізуються, зокрема на об’єктах цивільного захисту, та проектами з відновлення. 

Також на засіданні розглянули питання реконструкції будинку в Умані. Як поінформували членів робочої групи в обласному департаменті будівництва, там уже встановили вікна. Підрядник готується утеплювати фасад і монтувати плити у зруйнованому під’їзді. 

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *