12.02.2024      87      0
 

Пліч-о-пліч у спорті: на Черкащині в розпалі територіальний етап всеукраїнських шкільних ліг


Спортивні поєдинки тривають в області. Команди змагаються за першість на територіальному етапі змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Чверть із запланованих фіналів уже проведені. Про це розповів начальник ОВА Ігор Табурець.

Другий етап шкільних ліг – серйозніший, адже супротивники ще сильніші та майстерніші, зауважив очільник Черкащини. Свою спортивну спритність демонстрували жіночі команди черкаської школи №10.

– Жага до перемоги – на максимумі, – прокоментував побачені матчі Ігор Табурець. – Волейболістки налаштовані поборотися за першість національних змагань. Готуються, тренуються і показують клас. Дякую за яскраву гру!

Капітан команди Анастасія у волейболі уже понад 5 років. Відіграє на позиції ліберо. Каже, що ця гра – друге життя для неї та членів її команди.

– Чесно, коли у тебе є якісь проблеми, то класна гра допомагає розвантажити емоції, – додає дівчина. – І все стає добре.

Амбасадор проекту на Черкащині Богдан Кулинич зазначає, що волейбол – технічно складний вид спорту. Однак учасниці змагань показують високий рівень підготовки.

– Зараз в області активно проходять відбіркові змагання територіального етапу, далі – районний, – додав Богдан Кулинич. – Зауважу, в області шляхом голосування визначили талісман змагань. Це – вовк. Він швидкий і спритний. Тож саме він буде талісманом  Черкащини на всеукраїнських змаганнях.

Нагадаємо, від нашої області участь у національному проекті беруть понад 2700 команд. Змагаються у п’яти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, черлідингу та спортивному орієнтуванні. 

Офіційну інформацію читайте на ресурсах:

За інформацією Черкаської ОВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *