08.02.2024      70      0
 

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: амбасадори проекту про старт другого етапу на Черкащині


В Україні офіційно розпочався ІІ, територіальний, етап нацзмагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про його проведення в регіоні розповіли амбасадори проекту на брифінгу в медіацентрі ОВА.

Як зауважив Богдан Кулинич, у чотирьох районах Черкащини склали графіки проведення змагань.  Вони вже стартують у тергромадах. Загалом ІІ етап змагань завершиться у березні. Усього заплановано провести  понад 360 змагань. 

– Упродовж цього часу наші команди боротимуться за першість, – додав він. – Традиційно в 5 видах спорту: футзал, баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування та черлідинг.  На переможців територіальних змагань чекатимуть наступні етапи. Районний, обласний, всеукраїнський. Продовжуємо вболівати та підтримувати команди. У планах – спільні тренування, майстер-класи від спортсменів-профі та просто дружні мотивувальні зустрічі.

Команди-учасники активно продовжують тренуватися, аби на турнірі показати усю майстерність.

– Наші спортсмени – завзяті, мотивовані та цілеспрямовані, – додав амбасадор проекту Роман Данилюк. – У цьому переконуюся щоразу на тренуваннях. А ще вони активні. До кожного організаційного етапу змагань ставляться відповідально. Зокрема, й до вибору спортивного талісмана області. Результати вже маємо. Це – вовк. 

Нагадаємо, на вибір спортивного талісмана області було запропоновано два варіанти – чайка та вовк. У голосуванні взяли участь майже 30 000 учасників. Понад 60% голосів віддано вовку. 

Докладніше у відео:  

За інформацією Черкаської обласної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *