22.01.2024      89      0
 

Новий робочий тиждень – нові завдання, – Валерія Бандурко провела апаратну нараду


– Наші Сили безпеки та оборони роблять усе, щоб ми жили у тиші. Ми маємо докладати всіх зусиль, щоб допомагати і підтримувати їх, – наголосила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко під час апаратної наради із керівниками структурних підрозділів.

На постійному контролі в Черкаській РВА питання мобілізації та бронювання військовозобов’язаних. Адже кожен має тримати свій фронт, хто не захищає кордони, повинен працювати на економіку держави.

Напередодні очільниця району здійснила черговий робочий виїзд на місце, куди наприкінці грудня влучила ворожа ракета. – Процес відновлення пошкодженого мікрорайону продовжується безперебійно, – повідомила Валерія Бандурко. – Повністю завершено роботи із демонтажу і зачищення території 8 будинків, які були вщент зруйновані. Пошкоджені дахи вже перекриті. Розпочато встановлення віконних конструкцій.

Станом на 22.01.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 897, з них: у Черкасах – 25 532, Смілі – 6 552 та у Каневі – 3 787 осіб. – Цим людям дуже важлива підтримка. Більшість із них втратили майже все, що мали. Будьмо толерантними та допомагаймо тим, хто цього потребує, – вкотре наголосила очільниця району.

Набирають обертів змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Учнівські команди змагаються за першість з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, черлідингу. У змаганнях зареєструвалися 80% закладів освіти Черкаського району. Наразі завершився І (шкільний) етап змагань та розпочалися змагання ІІ рівня (на рівні громад) з окремих видів спорту.
Не зволікайте! Реєструйте команду!

#разомпереможемо#плічопліч
#шкільніліги#scl
#Черкащина_шкільні_ліги

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *