01.12.2023      115      0
 

Передано необхідний транш допомоги нашим захисникам


За участі начальника Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, разом із двома громадами Черкаського району, голова Черкаської РВА Валерія Бандурко долучилась до передачі необхідного траншу допомоги для забезпечення тих, завдяки кому повітряні тривоги на Черкащині минають без наслідків.

Для тих, хто тримає наше небо плюс 1 новенький пікап, придбаний за кошти Чигиринської міської територіальної громади та 2 потужні БпЛА, які виконуватимуть бойові завдання на лінії зіткнення, придбані за кошти Смілянської міської територіальної громади.

-Я щиро дякую жителям Чигиринської та Смілянської громад, їхнім керівникам Віктор Харченко та Сергій Ананко за розуміння важливості допомагати Силам оборони України, – каже очільниця району.

Загалом транш сьогоднішньої допомоги військовослужбовцям від Черкащини становить: + 10 автомобілів, 2 потужні БпЛА та 19 дронів від данських друзів-меценатів. І це показник віри українців у своїх захисників та в нашу Перемогу!

-Ми повернемо всі міста Українського народу! Так – важко, так – боляче. Маємо втрати та руйнування. Присутні розчарування і зневіра. Адже випробування насправді великі. Та будуть знову зʼявлятися сили, щоб захистити своє і своїх. Українці гідні набагато більшого. Це доводять наші воїни на полі бою. Це доводять ті, хто допомагає своїй армії!, – пише на своїй сторінці Facebook Валерія Бандурко

Telegram:t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *