26.05.2022      131      0
 

Діють телеграм-канали для підтримки клієнтів служби зайнятості


Для онлайн підтримки безробітних, шукачів роботи та роботодавців, служба зайнятості створила зручні телеграм-канали, які слугують гідом у питаннях:

  • пошуку роботи;
  • реєстрації безробітних;
  • бланків заяв;
  • навчання;
  • отримання грантів та різних фінансових компенсацій для роботодавців.

 Щоб не пропустити головні новини сфери зайнятості та оперативно дізнаватися про освітні та грантові можливості, пропонуємо скористатися телеграм-каналом: Державна служба зайнятості.

Тільки актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: https://t.me/worknowdcz. Роботодавці подають вакансії через чат-бот: @DCZWorkNowBbot, вони одразу публікуються, а фахівці служби зайнятості проводять підбір кандидатів, зокрема, через нові форми рекрутингу.

Якщо ж ви шукаєте роботу в Черкаській області, пропонуємо скористатися телеграм-каналом з вакансіями від місцевих роботодавців: https://t.me/cherkasyWork. Роботодавець залишає там актуальну заявку (вона проходить модерацію), а люди, які шукають роботу, зможуть зателефонувати за контактами, які залишив роботодавець.

Слід також зазначити, що власники сайтів Work.ua, robota.ua, grc.ua – сайт з пошуку роботи, novarobota.ua, pidbir.com та Державна служба зайнятості за участю Міністерство економіки України, нещодавно підписали договір про співпрацю та інформаційну взаємодію.

Мета – створення на ресурсах Державної служби зайнятості національного інформаційного порталу з єдиною базою вакансій, що будуть оновлюватися в режимі реального часу.

Робота є. Знайдемо її разом!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *