18.10.2021      200      0
 

В Черкаському районі проведено семінар- тренінг “Батьківство без стресу”


На базі комунального закладу «Центр соціальних служб» Чигиринської міської ради було проведено тренінг на тему «Батьківство без стресу», який провела начальник відділу організаційно-правової роботи Черкаського обласного центру соціальних служб Людмила Пона.

Головне завдання зустрічі – дитячі вікові кризи.

Мета заходу – навчити батьків виховувати своїх дітей без стресу.

У семінарі взяли участь спеціалісти служби у справах дітей Черкаської районної державної адміністрації, фахівці соціальної роботи КЗ „Центр соціальних служб“ Чигиринської міської ради, спеціалісти відділу соціального захисту населення Чигиринської міської ради, а також сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку центру соціальних служб Чигиринської міської ради.

В ході семінару обговорили формування взаємозв’язку дитини з батьками, прийоми конструктивної взаємодії зі своїми дітьми, забезпечення дисципліни без покарань, спілкування, управління стресом та подолання конфліктних ситуацій.

Учасники семінару-тренінгу в черговий раз переконались, що дитина – це дзеркало батьків, тому потрібно виховувати дітей власним прикладом з любов’ю та довірою.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *