08.06.2021      165      0
 

Олександр Скічко зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні


Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Етьєном де Понсеном.

Наразі в області працюють 8 підприємств із французькими інвестиціями. Бізнес-кооперація відбувається в сільському господарстві, харчовій і добувній промисловості. І ми прагнемо розширювати двосторонню співпрацю. Окрім агросектора, маємо низку перспективних напрямів для українсько-французької кооперації, які можна реалізовувати вже сьогодні. Це – інноваційний сектор, – зазначає голова облдержадміністрації на своій сторінці у Facebook.

Зокрема, спільно з Мінрегіоном плануємо створити Центр креативної економіки на Черкащині – це такий інтелектуальний хаб для айтішніків. Тут нам дуже цікавий досвід French Tech, що об’єднує молоді інноваційні компанії, інвесторів і керівників цифрового сектора, а також має представництва в понад 100 міст світу. Окрім того, Черкащина прагне активно долучатися до спільних культурних і туристичних ініціатив. Усі ці пропозиції зацікавили пана Етьєна де Понсена.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *