11.02.2021      187      0
 

Олександр Скічко про підготовку в області до погіршення погодних умов


В Україну йде циклон, очікуються сильні снігопади, заметілі та вдвічі більше снігу. Черкащина – не виняток. Тому голова ОДА звернувся до водіїв  утриматися від поїздок, якщо вони не є нагальними.

 Служба місцевих автодоріг Черкащини готова збільшити кількість техніки щонайменше удвічі, додав він, аби забезпечити належну очистку доріг.– Маємо 61 снігоочисних машин, 73 – посипних, 64 – допоміжних, які будуть задіяні в будь-який момент, – каже Олександр Скічко. – Дав доручення на базі новоутворених РДА створити районні штаби, які забезпечать стабільне транспортне сполучення на автодорогах. ОДА бере на себе їх координацію.Про обмеження руху поки говорити ще зарано, але «в повній бойовій готовності» на території нашої області діють 65 пунктів обігріву (в Черкасах – 22). Плюс 40 майданчиків для відстою вантажівок.

Крім того, ведемо діалог із перевізниками – вони мають бути готові обмежити рейси. Не ми диктуємо ці умови, а погода. Наше завдання – підготуватися до всіх її сюрпризів. Але прошу нам у цьому допомогти.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *