10.02.2021      247      0
 

Громадські роботи розпочато


Співпраця Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з територіальними громадами в частині організації громадських робіт завжди була досить ефективною.

На жаль, в 2020 році в умовах пандемії значно зменшилась кількість вакансій, які пропонують постійну роботу та збільшилась кількість безробітних, які  шукають  роботу. Тому значення тимчасової зайнятості в умовах відсутності постійної роботи залишається досить актуальним.

Розуміючи важливість даного напрямку роботи, державною службою зайнятості залучення безробітних до громадських робіт з початку року відбувається на умовах співфінансування коштів місцевого бюджету (громади) та коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. 

Станом на 10 лютого 2021 року на розчищенні від снігу зупинок громадського транспорту, тротуарів, посипання їх піщаної сумішшю та інших роботах, що мають суспільно корисний характер вже працюють 12 безробітних громадян.

Взагалі, протягом 1 кварталу 2021 року на території Чигиринської та Медведівської територіальних громад планується залучити до благоустрою населених пунктів 34 безробітних.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *