28.02.2020      230      0
 

САД: Сезон ремонтних робіт-2020 стартував у Черкаській області


На автомобільній дорозі Н-01 Київ-Знам’янка на ділянках км 153+550 – км 163+650 (у Корсунь-Шевченківському та Городищенському районах) та км 183+717 – км 198+610 (у Городищенському та Смілянському районах) розпочалися роботи з поточного середнього ремонту. Фінансування робіт відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №36 від 29 січня 2020 року.

Ранній старт дорожніх робіт цього року у Черкаській області зумовлено сприятливими погодними умовами та вчасно проведеними тендерними процедурами Службою автомобільних доріг у Черкаській області.

Внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту, постійного недофінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч, автомобільна дорога Н-01 зазнала значних руйнувань дорожнього покриття і потребує проведення відповідних ремонтних робіт.

На даний час підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой» проводить роботи із ліквідації пучин на проїжджій частині із заміною всього конструктиву дорожнього одягу та проводяться роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття.

Під час проведення ремонтних робіт на цих ділянках проектом передбачено: регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг, укріплення узбіч, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків. По завершенню робіт з влаштування нового дорожнього покриття, буде влаштовано нову дорожню розмітку з холодного пластику, встановлено нові дорожні знаки та влаштовано нове бар’єрне огородження. Також буде влаштовано автономне освітлення пішохідних переходів у населених пунктах.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

За інформацією Служби автомобільних доріг у Черкаській області


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *