21.10.2019      320      0
 

Працівники інтернатних закладів області відвідали семінар щодо норм надання соцпослуг


4

Дотримання трудового законодавства та питання надання соціальних послуг обговорили на семінарі для директорів, бухгалтерів, діловодів та спеціалістів з охорони праці інтернатних закладів сфери соціального захисту області. Семінар організував Департамент соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі представниця управління Держпраці в Черкаській області Любов Ткаченко ознайомила учасників зі змінами в трудовому законодавстві, а також акцентувала увагу на дотриманні мінімального розміру заробітної плати.

5

На питаннях дотримання чинного законодавства про відпустки та вимог Інструкції з діловодства при оформленні власних нормативних актів наголосила керівниця служби управління персоналом Департаменту Галина Московченко. Йшлося зокрема загалом про систему надання соціальних послуг інтернатними закладами, про охорону праці.

Підбиваючи підсумки, заступник директора Департаменту Олег Шимчук наголосив на необхідності дотримання вимог законодавства в роботі інтернатних установ. Водночас вирішили організовувати подібні навчання щопівроку.

6

За інформацією
Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *