29.08.2019      356      0
 

Черкасці вшанували пам’ять загиблих захисників України


Сьогодні, 29 серпня, вшановують пам’ять загиблих захисників України. У місті Черкаси поклали квіти до стели пам’яті загиблих на Майдані, пам’ятника генерал-майору Ігорю Момоту та до символічного пам’ятника Небесній сотні – хреста.

– У нас у всіх є віра в перемогу, – говорить дружина загиблого учасника АТО Олена Ложешнікова. – Важливо те, що є люди, які готові будувати щасливу країну, щасливе життя для наших дітей і внуків. Є ті, хто готові захищати. Бо саме за світле майбутнє боролися і продовжують боротися наші захисники.

Благочинний Черкаського району отець Андрій Шпунт провів молебень біля меморіальної плити із викарбуваними іменами загиблих в україно-російській війні. Зазначив також:
– Ми згадуємо сьогодні всіх і кожного поіменно, хто не пошкодував своїх молодих років, свого життя за Незалежність України. Бачимо, що тут на стелі викарбувані імена полеглих воїнів. Але жахливо, що вже маємо новий список тих, хто відійшов у вічність, захищаючи рідну землю. Молимося, щоб це жахіття закінчилося.

– Велика пошана матерям, дружинам, родинам загиблим. Ці воїни завжди з нами. Тепер вони – наші янголи-охоронці. Справа честі – продовжувати боротьбу і з зовнішнім, і з внутрішнім ворогом. І щоб все завершилося так, як мріяли загиблі хлопці, – звернувся до родин загиблих голова Черкаської облдержадміністрації Ігор Шевченко.

У вшануванні пам’яті воїнів-героїв взяв участь заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро Коренюк.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *