25.07.2019      364      0
 

Увага! Оголошено пошук житлових об’єктів для придбання їх дітям і дитячим будинкам сімейного типу


Постановою Кабміну від 15 листопада 2017 року № 877 (із змінами відповідно до Постанови від 26 червня 2019 року) передбачено надання субвенції з державного бюджету, зокрема, на придбання житла у прийнятих в експлуатацію житлових будинках для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла, житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, в тому числі дітей з інвалідністю.

Із огляду на вищезазначене Черкаська районна державна адміністрація оголошує безстроковий пошук відповідних об’єктів – виставленого на продаж житла у прийнятих в експлуатацію житлових будинках.

Ваші пропозиції щодо продажу житла можна направляти на електронну адресу: [email protected] (із зазначенням у темі листа: “Житло для дітей”; описом у тексті листа характеристик об’єкта; додаванням фото інтер’єру та екстер’єру), а також надавати особисто за адресою: м. Черкаси, вул. В’ячеслава Чорновола, буд. 157, каб. 211-б та каб. 135-а (Служба у справах дітей Черкаської районної державної адміністрації).
Тел. для довідок: (0472) 712-330.

Детальніше про надання субвенції можна переглянути за посиланням.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *