29.10.2021      204      0
 

«Черкащина наближається до «червоної» зони», – Тетяна Бондар


Ситуація в області з коронавірусною хворобою і далі напружена. Черкащина наближається до «червоної» зони. Про це сказала заступниця начальника управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Тетяна Бондар.

?

Натепер ковідні ліжка в області завантажені на 52,1%. Померли за добу у відділеннях 17 жителів області.

«На сьогодні один із шести критеріїв, за якими область переходить в «червону» зону, підтверджений. Критичним є коефіцієнт виявлення випадків інфікування. Наразі регіон наближається до другого критерію критичної межі – рівень госпіталізації», – повідомила Тетяна Бондар.

Посадовиця закликала черкащан вакцинуватися. Бо це – єдиний надійний захист від тяжкого перебігу хвороби. На сьогодні на Черкащині працюють 100 пунктів щеплення, 32 центри вакцинації, діють 25 мобільних бригад. Вакцинуватися можна також у  відділеннях Укрпошти та в тимчасовому пункті на залізничному вокзалі станції імені Т.Г. Шевченка у Смілі. 

«У зв’язку з невтішною ситуацією з поширення коронавірусної інфекції в Україні, я закликаю всіх вакцинуватися. Наразі серед госпіталізованих у ковідні відділення – 98% невакциновані», – сказала Тетяна Бондар.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *