06.12.2021      200      0
 

У Черкаській РДА відбулася координаційна нарада


На початку робочого тижня голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко обговорила актуальні питання соціально-економічного розвитку Черкаського району з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Проаналізували необхідність внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет Черкаського району на 2021 рік», яке буде внесено у порядок денний позачергової сесії Черкаської районної ради.

Розглянули питання завершення процесу передачі земель, які перебували у власності територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Канівського району, в комунальну власність відповідних громад за місцем розташування земельних ділянок.

Перебуває на контролі завершення капітальних ремонтів у рамках програми #ВеликеБудівництво Білозірського ліцею, стадіону ФОСК “Колос” у м. Городище, дев’ятиповерхових корпусів КНП „Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради“ та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 у м.Сміла, а також амбулаторій у селах Тубільці, Руська Поляна, Ліпляве, Телепине, Цвіткове та Михайлівка.

Усі роботи заплановано виконати до кінця поточного року.

Протягом робочого тижня відбудеться засідання позачергової сесії Черкаської районної ради, виїзди на об’єкти будівництва, засідання консультативно-дорадчих органів та ряд урочистих заходів з нагоди професійних свят.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *