03.10.2023      105      0
 

Бійцям 3 окремої штурмової бригади передано квадрокоптер Mavic 3


Начальниця Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко зустрілась з бійцями 3 окремої штурмової бригади та передала  їм маленьку, але потрібну в їхній роботі пташку – квадрокоптер Mavic 3.

Черкаська районна військова адміністрація та десять підприємств долучилися до збору  необхідної суми для придбання квадрокоптера. Це не перша і не остання допомога від цих компаній. Дякую усім причетним.

-Дякую тим незламним, хто тримається у неймовірно важких умовах, тим, хто витримує на собі обстріли та йде в бій, тим, кому ми завдячуємо мирним життям тут, вдома. І так, Україна це – найкраще місце на планеті, де розумієш, що світ не ідеальний, але є мільйони справді крутих людей, що цінності існують, що сила – вона в єдності народу, – зазначає очільниця району.

До допису додано посилання на відео (18+) Третьої штурмової з Андріївки (Бахмутський район): ближні бої та зачистка зруйнованого селища, де на кадрах у наступ рушають бійці 2-го штурмового батальйону, командира якої не має потреби представляти, Дмитро Кухарчук. https://youtu.be/bEDYcrWn4Pc?si=PZSGRlfDWQvGh-Ze


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *