19.09.2023      165      0
 

Гуманітарний хаб Черкаської районної військової адміністрації поповнюється необхідним


Завдяки небайдужим громадянам та волонтерам гуманітарний хаб Черкаської районної військової адміністрації поповнюється необхідним.

Сергій Канчуківський доставив гуманітарну допомогу з Польщі.
Це – спальні мішки, дощовики, каремати, повербанки, ліхтарики, газові балончики, батарейки, лопати, шкарпетки, засоби від мошок та комарів, мило, пральний порошок, вологі серветки, засоби особистої гігієни, кава, чай та печиво.

Олександр Темноход та Колісник Віталій поповнили гуманітарний хаб-склад Черкаського району благодійною допомогою з Італії. Це медичні препарати, вологі серветки, макаронні вироби, печиво, рис, шампуні й інші засоби гігієни. Збирали допомогу разом з волонтерською асоціацією «SOS Vesuviana».

Склянко Ігор передав на потреби Сил оборони України Starlink.

Віталій Юцевич підсилив нашу армію генератором.

Олег Грушевський надав турнікети, медичні препарати, крупи, каву. Та не забув і про друзів наших менших і передав корм для собак та котів. Допомагав збирати допомогу Максим Нечипоренко з міста Loures.

Гуманітарну допомогу відповідно до потреб отримають військові підрозділи, внутрішньо переміщені особи та інші категорії населення, які того потребують.

Ніколи не передаємо порожній автомобіль нашим силам оборони. За можливості намагаємось наповнити його усім необхідним з нашого хаб-складу. Відтак хлопці отримують засоби гігієни, продукти харчування, медикаменти та інше.

Той, хто хоч раз займався волонтерством, розуміє скільки власних сил і часу потребує ця діяльність. Тож дякую вам, волонтери! Цінуємо!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *