08.02.2023      162      0
 

«Сталевий кордон» міцнішає: майже 1800 добровольців подали анкети на вступ у штурмовий загін Держприкордонслужби


Нагадуємо, що в Україні триває формування «Гвардії наступу», до якої увійдуть штурмові бригади Держприкордонслужби, Нацполіції та Нацгвардії.

У Державній прикордонній службі України для «Гвардії наступу» формується 15-й мобільний прикордонний загін «СТАЛЕВИЙ КОРДОН».

За перші 5 діб добору до «Гвардії наступу» надійшло майже 1800 анкет від охочих вступити до лав «Сталевого кордону». Більшість заявок було подано через сторінку   https://storm.mvs.gov.ua/ ,  близько 400 – через Центри надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, нещодавно МВС оголосило про набір добровольців у новостворені 8 штурмових бригад, які серед перших залучатимуться до бойових завдань зі звільнення від ворога тимчасово окупованої території України. Кістяк цих бригад складатимуть досвідчені бійці та командири. Зокрема, керувати 15 мобільним прикордонним загоном буде Герой України, захисник Маріуполя полковник Валерій Падитель. Навчання та злагодження бійців штурмових бригад триватиме кілька місяців: спочатку індивідуальне, потім – в складі підрозділу і коли командир буде розуміти, що підрозділ готовий, вони перейдуть до виконання бойових завдань.

Держприкордонслужба запрошує до «Сталевого кордону» мотивованих добровольців, яким вже не сила дивитися, як загарбники, втративши ініціативу на полі бою, обстрілюють мирні міста, житлові будинки, об’єкти енергетики.

Тож, якщо лють до ворога штовхає тебе до дій?

Телефонуй 0800100020, записуйся у «СТАЛЕВИЙ КОРДОН» на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ чи у найближчому Центрі надання адміністративних послуг.

З нас – зброя, обмундирування, навчання та можливість утилізувати ворога, а також достойне грошове забезпечення, безкоштовне лікування та пільги, передбачені для військовослужбовців та учасників бойових дій.

За інформацією Державної прикордонної служби України


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *