01.12.2022      132      0
 

Про рух гуманітарних вантажів за поточний тиждень у Черкаському районі


Про рух гуманітарних вантажів за поточний тиждень у Черкаському районі інформує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Благодійну допомогу, яку акумулює районний хаб-склад спрямовуємо малозабезпеченим громадянам, ВПО та військовим підрозділам. Благодійному фонду «Нью ренесанс», керівник Лариса Малкова, відвантажили макарони, томати, рибні консерви, дитяче харчування, дитяче пюре та підгузки для дітей, а також вологі серветки і гелі для душу. Організація займається наданням допомоги соціально незахищеним верствам населенням та усім, хто цього потребує у нелегкий воєнний час.

Знайшов своїх споживачів корм для собак, який ми отримали від благодійників та волонтерів Олег Грушевский, Олександр Темноход і Віталій Колісник. 100 кг корму для собак та 4 мішки сухого молока передали громадській організації «Хвіст», яка допомагає безпритульним тваринам, здійснює захист тварин від жорстокого поводження.

“Дякую благодійникам, волонтерам, громадським організаціям, усім, хто продовжує трудитися та допомагати в тилу. Закликаю кожного небайдужого, хто має можливість, долучатися до добрих справ, адже ми знаємо, хто потребує допомоги і як адресно її спрямувати. Разом до Перемоги!” , – наголошує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *