19.10.2021      208      0
 

До уваги виборців Бобрицької, Ліплявської, Будищенської, Мошнівської та частково Руськополянської (за виключенням с. Дубіївка) громад!


31 жовтня 2021 року  відбудуться проміжні вибори народного депутата України по виборчого округу №197

20 жовтня 2021 року ви отримаєте іменне запрошення з проміжних виборів народного депутата України по виборчому округу №197 , де маєте можливість ознайомитися з попередніми списками виборців на виборчій дільниці.

Наразі ви можете звернутися до дільничної виборчої комісії або безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців не пізніше 25 жовтня 2021 року із заявою про уточнення попереднього списку виборців, а також про включення або виключення зі списку виборців.

Окрім цього, законодавством передбачена можливість  тимчасово змінити місце голосування (ТЗМГ) за п’ять днів до виборів (до 25 жовтня включно), не змінюючи виборчу адресу.  Таке право є у громадян, виборча адреса яких належить до одномандатного виборчого округу № 197.

 Для цього необхідно звернутися у  відділу ведення Державного реєстру виборців з відповідною заявою. При собі обов’язково мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.

Також заяву можна подати онлайн через сервіс «Кабінет виборця» на сайті Державного реєстру виборців за посиланням https://drv.gov.ua/ords/svc/f?p=111:LOGIN з використання кваліфікованого електронного підпису.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *