24.08.2021      296      0
 

У Смілі відзначають 30-ту річницю Незалежності України


З нагоди свята, сьогодні, у місті Сміла відбулося багато цікавих розважальних, культурних, спортивних, мистецьких і туристичних заходів.

Та найцікавіше організатори залишили на завершення дня.Зранку центральними вулицями міста відбулися пішохідні екскурсії «30 років потому». О полудні у міському парку розпочалося дитяче свято «У кожній родині – майбутнє України».

На центральній площі міста розгорнулися виставки народних майстрів, місцевих художників та вихованців дитячої школи мистецтв.

На площі біля міського будинку культури відбулися показові виступи спортсменів.

У цей час на центральній сцені до уваги жителів та гостей міста триває святковий концерт за участі заслужених артистів України братів Томіленків, творчих колективів та талановитої молоді міста.

Гість свята автор-виконавець власних пісень, народний баяніст України Володимир Войцеховський.

Ще однією подією може пишатися місто. Учитель початкових класів, вчитель інклюзивного класу Навчального-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів #3» Олена Кирилова стала переможцем обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «Вчитель інклюзивного класу».

Голова облдержадміністрації Олександр Скічко під час урочистостей з нагоди 30-тої річниці незалежності України нагородив Олену Вікторівну грамотою.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *