09.12.2021      181      0
 

Вакциновані – захищені: відомі черкащани розповіли, чому вакцинувалися проти COVID-19


Черкащина серед лідерів із вакцинації населення. Область була першою, де 24 лютого почали робити щеплення проти ковіду. Відомі черкащани у спецпроєкті задля популяризації вакцинальної кампанії розповіли, чому вони обрали такий захист проти COVID-19. 

Серед учасників – дизайнерка Олеся Теліженко. Вона продовжує родинну  справу модного дому TELIZHENKO. Каже, до пандемії ковіду створювали нові колекції у студії, а через карантинні обмеження не мали змоги це робити.

– Наш модний дім – справа кількох поколінь, – говорить мисткиня. – Найтяжче було працювати, коли ми не могли збиратися разом у майстерні через пандемію ковіду. Ми з рідними та колегами вакцинувалися, щоб вберегти своє життя та радувати своїх клієнтів новими колекціями.

Цінний час, необхідний для лікування пацієнтів, медики через коронавірусну хворобу витрачають на протиковідні заходи. Їхнє ж покликання – допомагати серцям битися, каже кардіохірург обласного кардіоцентру Олег Журба.

– Подолати пандемію COVID-19 можна лише вакцинацією, – переконаний лікар. – Що більше вакцинованих, то менше шансів у коронавірусної інфекції. Тому я вакцинувався.

Пандемія сплутала всі плани для фотографа Ігоря Єфімова. Адже обмежила можливості, щоб спланувати свій графік.

– До карантину я міг спланувати свій графік на місяць, пів року, рік уперед, – зазначив він. – Але через пандемію зараз не можу цього зробити. Я вакцинувався, щоб повернути собі можливість рухатися, шукати цікаві кадри, класні локації.

Вакцинуймося, аби бути вільними!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *