20.04.2024      27      0
 

Щодо ситуації з підвищення рівня води у Черкаському районі


З 18 до 23 квітня у частині населених пунктів району можливі підтоплення внаслідок ймовірних значних дощів, підвищення водності річки Дніпро та пропуску води через каскад дніпровських водосховищ.

У верхній частині Кременчуцького водосховища можливі різкі коливання рівнів води з досягненням та утриманням відміток затоплення заплав та понижених прирічкових територій у регіоні.

Задля вчасного реагування при наявності надзвичайних ситуацій, особовим складом 2 та 3 державних пожежно-рятувальних загонів проведено моніторинг щодо стану можливих підтоплень населених пунктів в Черкаському районі.

Підйом води спостерігається на лугах та полях сіл Кононча, Хутір-Хмільна, Келеберда, Прохорівка.

В Хуторі Хрещатик підтоплено вул. Дачну. Але вже протягом минулої доби на хуторі Хрещатик спостерігалося підняття рівня води на 15см. Інформації від мешканців щодо їх підтоплень не надходило.

Станом на ранок сьогоднішнього дня спостерігається спад води. Рівень води впав на 15-20 см в порівняння з вчорашнім днем.

Ситуація на постійному контролі. Черкаська районна військова адміністрація інформуватиме громадськість, якщо ситуація з підняттям рівня води погіршуватиметься. Бережімо себе і рідних!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *