27.04.2021      343      0
 

Сприяння у працевлаштуванні безробітних та забезпечення потреби в кадрах роботодавців – основне завдання в роботі служби зайнятості


Метою реалізації державної політики зайнятості є збалансування попиту та пропозиції робочої сили, зменшення рівня безробіття, досягнення продуктивної зайнятості населення. Вирішення цих питань неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями.

Одним із прикладів тісної співпраці Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості є працевлаштування осіб в  ТОВ «Біоагропром», основним видом діяльності якого є вирощування зернових культур.

З початку року ТОВ «Біоагропром» надало інформацію про 8 вакантних робочих місць за робітничими професіями. Фахівцями Чигиринської філії оперативно було здійснено підбір необхідних робітників та за результатами співбесіди з роботодавцем, після проходження курсів підвищення кваліфікації, безробітні були працевлаштовані до ТОВ «Біоагропром».

«З Чигиринською районною філією у нас склалися теплі службові стосунки, які засновані на взаєморозумінні і повазі. Працювати нам легко, приємно, зручно та взаємовигідно»,- сказав директор ТОВ «Біоагропром» Олександр В’ячеславович.

Роботодавець для служби зайнятості є найважливішим партнером, адже саме роботодавці працевлаштовують людей, а служба зайнятості як надійний партнер і посередник спроможна сприяти цим процесам.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *