24.02.2023      136      0
 

Стратегію формування кадрового резерву для реінтеграції Криму буде представлено до середини березня


Стратегію формування кадрового резерву для реінтеграції Криму буде представлено до середини березня. Про це Віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук повідомила в ефірі єдиного телемарафону новин. Вона додала, що всі питання, пов’язані з реінтеграцією півострова, є дуже чутливими. Тож їх обов’язково треба озвучувати вже зараз.

«Ми свідомі того, що реінтеграція Криму буде важкою. Під чоботом окупанта люди жили протягом 9 років. Тож відновлювати українську державність там доведеться майже з нуля. Але ми це зробимо, яких би зусиль не вартувало», – запевнила посадовиця.

Віце-прем’єр-міністр повідомила, що днями відбулося засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Захід проходив під головуванням керівника ОПУ Андрія Єрмака. Одним з його питань було саме формування кадрового резерву, в тому числі для Криму.

«Ми створили робочу групу. До середини березня на черговому засіданні Конгресу вона має представити стратегію формування кадрового резерву. Йдеться про підготовку наших фахівців з числа ветеранів, корінних мешканців і народів Криму, а також тих, хто змушені були виїхати у 2014 році. У нас є майже 50 тисяч таких громадян. З них ми формуємо необхідний кадровий резерв, щоб потім відновити наш рідний український Крим», – резюмувала Ірина Верещук.

За інформацією Урядового порталу


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *