22.10.2020      226      0
 

Денис Шмигаль закликав українців дотримуватись протиепідемічних норм при голосуванні 25 жовтня


Під час чергового засідання Кабінету Міністрів України 21 жовтня Прем’єр-міністр Денис Шмигаль звернувся до українців з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів під час голосування на виборах 25 жовтня.

«Цієї неділі, 25 жовтня, відбудуться місцеві вибори. Вони стануть одним із ключових елементів завершення реформи децентралізації і їх важливість для майбутнього нашої країни складно переоцінити. Адже ці вибори відбудуться на оновленій територіальній основі, й майже 1,5 тисячі громад в повному об’ємі отримають всі необхідні ресурси для формування комфортного життєвого простору», — зазначив очільник Уряду.

Прем’єр-міністр наголосив: ми маємо усвідомити, що немає нічого важливішого, ніж безпека під час голосування. «Тому, я прошу всіх українців дотримуватися простих правил — носити маску на виборчих дільницях, тримати соціальну дистанцію», — заявив Денис Шмигаль.

Глава Уряду також закликав брати із собою власні ручки та не водити на виборчі дільниці неповнолітніх дітей.

«Використовуйте антисептик до і після відвідування дільниці. Демонструйте свій паспорт членам комісій, не передаючи його до чужих рук. Це прості правила, які зможуть захистити вас та ваших рідних. Уряд та місцева влада виділили всі необхідні кошти, аби дільниці були облаштовані згідно з усіма стандартами безпеки», — підкреслив Прем’єр-міністр.

Під час засідання Денис Шмигаль зауважив, що в Україні вкотре зафіксована рекордна кількість захворілих на COVID-19, а також висловив співчуття рідним померлих.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *