24.09.2020      224      0
 

Кожна громада в Україні повинна мати сучасний та багатофункціональний ЦНАП, — Прем’єр-міністр


Громадяни мають отримувати від держави якісні послуги, не стояти в чергах. А публічний сервіс повинен бути максимально простим та швидким. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів 23 вересня.

Під час засідання Уряд схвалив постанови, які, за словами Прем’єр-міністра, спростять отримання громадянами послуг з боку держави.

«По-перше, мова йде про зміни до порядку внесення засобів електронного цифрового підпису до електронного безконтактного носія. Вже зараз на ID-картку можна записати кваліфікований електронний підпис. Тому ми приводимо у відповідність окремі положення, аби розширити можливості по використанню такого підпису», — зазначив Денис Шмигаль.

Крім того, Кабінет Міністрів підтримав рішення про включення Міністерства цифрової трансформації до процесу розвитку мереж центрів надання адміністративних послуг.

«Кожна громада в Україні повинна мати сучасний та багатофункціональний ЦНАП. Тому очікуємо, що Міністерство цифрової трансформації допоможе швидше реалізувати це завдання», — сказав Прем’єр-міністр.

За інформацією Урядового порталу.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *