30.04.2020      291      0
 

Програма “Велике будівництво” буде виконана в зазначені строки, – Олексій Чернишов


Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України зазначив, що Президентська програма «Велике будівництво» триває та буде виконана в зазначені строки та в повному обсязі. За словами урядовця, вона включає майже 380 об’єктів – школи, садочки, спортивні об’єкти тощо.

«Зокрема, на будівництво автошляхів заплановано майже 100 млрд грн, і я впевнений, що ми всі це побачимо. Ми бачимо велике будівництво, яке триває зараз по державі, і ці автошляхи, як ми кажемо, зшиють країну і зроблять її більш доступною для громадян та гостей держави», – сказав Олексій Чернишов.

Як зазначив Міністр, завдяки реалізації проектів «Великого будівництва» на будівництво доріг залучено близько 180 тис. громадян та створено 80 тис. робочих місць для реалізації проектів соціально-економічної інфраструктури.

За словами Олексія Чернишова, будівництво є рушійною силою економіки. «Опосередковано воно також забезпечує додаткові робочі місця в інших галузях – це виробництво будівельних матеріалів, логістика, транспорт, інші послуги та сервіси», – сказав очільник Мінрегіону.

Міністр повідомив, що він особисто щотижня відвідує регіони з інспекцією виконаних робіт на об’єктах «Великого будівництва» і впевнений, що цей процес буде виконано якісно і вчасно.

Під час брифінгу Олексій Чернишов назвав основні пріоритети діяльності Мінрегіону на 2020 рік – завершення процесу децентралізації, здійснення державної регіональної політики, реформа будівельної галузі та реалізація національної програми «Велике будівництво».

За інформацією Міністерства розвитку громад та територій України.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *