10.02.2022      172      0
 

Smart Regions Community. Мінцифра оголошує про запуск спільноти для лідерів цифрової трансформації в регіонах


Цифрова трансформація регіонів — один з основних напрямів Мінцифри та важлива складова трансформації України. Мінцифра зацікавлена в пришвидшенні темпів цифрових трансформацій у містах, селах, громадах, а також прагне, щоб про цифрові перемоги регіонів знала вся країна.

Міністерство цифрової трансформації України оголошує про оновлення майданчика та концепції для обміну досвідом цифрових трансформацій у регіонах Smart City Club і запускає спільноту Smart Regions community.

Нова спільнота призначена для координації цифрової трансформації в регіонах та громадах, обміну досвідом, розв’язання проблемних питань, презентації цифрових продуктів та розвитку компетенцій.

Діяльність Smart Regions Community реалізовуватиметься в декількох форматах:

1. Рада Smart region. Учасники: CDTO ОДА, цифрові лідери великих міст і громад, керівники проєктних офісів, неурядові організації та бізнес, національні та міжнародні експерти, бізнес, неурядові організації

2. Рада Smart city. Учасники: CDTO міст, цифрові лідери, активісти цифровізації громад великих міст.

3. Рада Smart hromada. Учасники: CDTO громад, цифрові лідери, активісти цифровізації малих та середніх громад, які мають найбільш успішні цифрові кейси.

Крім того, запускається Smart Communications Club — неформальні зустрічі комунікаційних менеджерів ОДА, місцевих рад і громадських організацій, щоб підвищити професійні стандарти, навчатися через обмін досвідом і розгляд комунікаційних кейсів. Цифрова трансформація має стати пріоритетною темою регіональних медіа.

Куратором Smart Regions Community є Маргарита Трипольська, яка координує питання участі в ком’юніті бізнесу, проєктів МТД, аналітичних центрів та запрошення експертів. E-mail для пропозицій та запитань: [email protected]


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *