03.04.2024      41      0
 

Прозоре бюджетування: Наталія Кравченко нагадала про підзвітність закупівель


Моніторинг електронних закупівель, оголошених у громадах, проводять на Черкащині. Здійснюють його у межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність». На цьому наголосила перша заступниця очільника області Наталія Кравченко під час засідання колегії Департаменту фінансів ОВА.

До складу групи входять контролюючі органи, зокрема Держаудитслужби, а також правоохоронних структур.

– Сьогодні не той час, аби думати, як десь провести благоустрій, постелити плитку чи щось подібне, – зазначила посадовиця. – Максимальний ресурс має бути спрямований на підтримку Сил оборони. Військовий час вимагає відповідних рішень.

Саме тому в області проводять контроль закупівель, які оголошують у громадах. Також визначають відповідність визначеним пріоритетам і  критеріям.

– Під час засідань робочої групи «Прозорість та підзвітність» ми заслуховували інформацію про об’єкти будівництва, які не пройшли перевірку на доброчесність, – нагадала Наталія Кравченко. – Але вже зараз проводимо перевірку оголошених закупівель громадами. 

Нагадаємо, в деталях ознайомитися з актуальними тендерами, оголошеними в регіоні, можна у спеціальному розділі на сайті Черкаської ОВА. Аналогічні розділи є на офіційних ресурсах районних військових адміністрацій. 

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *