20.03.2024      54      0
 

Відбулося чергове засідання робочої групи “Прозорість і підзвітність” у Черкаському районі


Діяльність цієї робочої групи – це свого роду реакція на попит суспільства у прозорості та відкритості використання бюджетних коштів.

На черговому засіданні «Прозорість та підзвітність» розглянули питання раціонального використання бюджетних коштів Канівською міською територіальною громадою (Канівська міська рада).

Робочою групою проаналізовано публічні закупівлі, здійснені розпорядниками Канівської громади з початку бюджетного року, та заплановані закупівлі громади на 2024 рік.Так, рішенням сесії міської ради затверджено капітальні видатки в сумі 3 млн. 250 тис. грн., які планується спрямувати за напрямками: ремонт покрівлі приміщення центру ПМСД, упорядкування сміттєзвалища, співфінансування на придбання шкільного автобуса та інші.

Також робочою групою проаналізовано закупівлю, здійснену виконавчим комітетом Канівської міської ради “Послуги з експлуатаційного утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства (вулиць і доріг комунальної власності) в населених пунктах громади на 2024 рік”, вартість якої становить 6 млн. 500 тис. грн. Відповідно до укладеного договору, на початку березня 2024 року виконано ремонт частини дорожнього покриття по вулиці Успенська. Ця ділянка дороги перебувала в незадовільному стані та потребувала проведення термінового ремонту, так як забезпечує під’їзд до багатьох соціально-важливих об’єктів громади. Загальна площа відремонтованих ділянок становить близько 1176 кв. м. Ознак порушень чинного законодавства не виявлено.

Залишок вільних коштів, що утворився на початок бюджетного року, міська рада планує розподілити на підтримку Збройних Сил України.

Економне використання бюджетних коштів під час закупівель товарів, робіт і послуг – пріоритет у роботі. Працюємо задля Перемоги


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *