14.12.2023      127      0
 

У Черкаському районі продовжує функціонувати робоча група “Прозорість та підзвітність”


У Черкаському районі продовжують здійснювати контроль і моніторинг за витратами бюджетних коштів. Держаудитори та правоохоронні органи мають дієві інструменти для виявлення імовірних порушень у сфері публічних закупівель.

Про проміжні результати проведених перевірок представили під час чергового засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Черкаській районній військовій адміністрацій під керівництвом Миколи Турика. До щотижневої наради долучились заступник начальника управління-начальник відділу організаційної роботи Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області – Мельник Сергій Іванович та заступник керівника Смілянської окружної прокуратури – Сапейко Констянтин Якович.

Сергій Мельник озвучив про перевірку закупівель Держаудитслужбою у Черкаському районі за 11 місяців та виявлені у них порушення. За його словами, про виявлені факти порушень за результатами моніторингів і перевірок закупівель повідомлено правоохоронні органи.

Органи прокуратури відповідно реагують на отримані звернення за фактом виявлених порушень під час проведення держзакупівель.

Учасниками засідання обговорено подальшу співпрацю з держаудиторами та правоохоронними органами для підвищення ефективності робочої групи «Прозорість та підзвітність» у районі.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *