07.12.2023      107      0
 

Засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність»


У Черкаській районній військовій адміністрації відбулося щотижневе засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність».

На засідання запрошено голову Степанківської сільської ради Ігоря ЧЕКАЛЕНКА. У ході засідання розглянуто питання щодо здійснення виконавчим комітетом Степанківської сільської ради публічних закупівель у поточному році, зокрема закупівлі, вартість яких перевищує 100 тис. грн. Загалом опрацьовано 52 закупівлі. Від керівництва громади отримано вичерпну інформацію про поточний стан закупівель, обґрунтування щодо доцільності їх фінансування та про хід будівельних робіт на об’єктах громади. Також обговорено плани закупівель Степанківської територіальної громади на 2024 рік, визначено головні пріоритети. За результатами засідання робочої групи складено протокол.

Станом на 07.12.2023 робочою групою Черкаського району „Прозорість і підзвітність“ проведено 4 засідання.

Керівництвом Черкаської РВА на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота із міськими, сільськими головами щодо пріоритетності здійснення видатків на державні закупівлі. Зосереджується увага на першочерговому фінансуванні закупівель згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 № 590 та з метою підтримки Збройних Сил України.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *