23.11.2023      95      0
 

При Черкаській РВА продовжує працювати робоча група “Прозорість і підзвітність”


Днями проведено чергове засідання робочої групи району, як результат на реагування звернень жителів Медведівської громади щодо раціональності освоєння бюджетних коштів. До обговорення було запрошено голову Медведівської сільської ради. У ході роботи опрацьовано 23 закупівлі, по кожній закупівлі сільським головою громади надано обґрунтування щодо необхідності здійснення фінансування на реалізацію вказаних заходів.

Розроблено гугл-таблицю для оптимізації здійснення моніторингу за плануванням публічних закупівель міськими, сільськими радами, їх структурними підрозділами, комунальними закладами та підприємствами.

Керівництву міських та сільських рад району рекомендовано проаналізувати річні плани закупівель на 2023 рік та за необхідності внести відповідні корективи. З цією метою надано посилання для заповнення гугл-таблиці щодо публічних закупівель, які заплановані розпорядниками бюджетних коштів до кінця 2023 року, вартістю понад 100 тис. грн.

Наразі інформацію до таблиці внесли 8 ТГ Черкаського району.

Робочою групою Черкаського району „Прозорість і підзвітність“ шляхом використання електронної системи публічних закупівель Prozorro здійснено моніторинг та проведено аналіз розпочатих публічних закупівель міських, сільських рад Черкаського району. Загалом опрацьовано 93 незавершені закупівлі, з яких 23 – по Черкаській міській територіальній громаді.

Триває обговорення щодо того як залучити громадськість для більш ефективної роботи щодо протидії корупції у нашому районі.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *