20.10.2021      464      0
 

Президент України та перша леді відвідали у Каневі “Шевченко HUB”


До Черкаського району сьогодні з робочою поїздкою завітали Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська.

Серед місць, які президентське подружжя відвідало на Черкащині, був «Шевченко HUB» у Каневі.

Завдяки співпраці органів влади усіх рівнів та під пильним контролем голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Скічка, голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко, Канівського міського голови Ігоря Ренькаса приміщення будинку культури, яке не могли добудувати більше 30 років, зараз доведено до ладу та готове до прийому відвідувачів.

Уперше за довгі роки будівля має сучасний презентабельний вигляд ззовні й всередині. Тепер це не просто будинок культури на 700 місць, а комплексний культурний центр. На одному з поверхів з’явилася виставкова зала та школа мистецтв на 19 аудиторій. Також є все необхідне обладнання для демонстрації фільмів. Усі приміщення обладнані з дотриманням принципів інклюзивності. І це ще не все. Навколо облаштовано прилеглу територію. Поряд збудовано найбільший у місті дитячий майданчик, висаджено вічнозелені насадження, квіти та відремонтовано дорожнє покриття канівських вулиць.

«Щоб перетворити Канів у справжнє #місцесили, туристичний магніт, перетворити довгобуд у культурне серце України, гармонізувати простір у центрі міста докладено чимало зусиль. Тож надзвичайно приємно, що Володимир Зеленський позитивно оцінив результати нашої спільної роботи», – зазначає голова Черкаської РДА Валерія Бандурко.

За концепцією, «Шевченко HUB» – стане центром культурного, мистецького та освітнього життя для дітей і молоді, а також для митців та представників кіноіндустрії.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *